SUND I NATUREN KONFERENCE

Friluftsrådet inviterer til konference.

I tre år har 10 kommuner arbejdet tæt sammen med Friluftsrådet for at skabe sundhedsindsatser, der bygger på natur og friluftsliv. For friluftsliv fremmer både den fysiske, mentale og sociale sundhed. I alt 27 forskellige indsatser er blevet udviklet, afprøvet og evalueret i projekt Sund i Naturen.

Tid: Torsdag den 23. januar 2020 kl. 10.00 til 15.30.Tilmeldingsfristen er den 20. december.

Sted: Konferencen foregår på Storebælt Sinatur Hotel & Konference i Nyborg, og læge Peter Qvortrup Geisling vil som konferencier tage os igennem dagens program.

Konferencen er målrettet politikere, ledere fra sundhedsforvaltningerne, fagpersonale, forskere og andre, der arbejder - eller ønsker at arbejde med - sundhed i naturen.
Der er cirka 100 pladser på konferencen, som vil blive delt ud efter først-til-mølle-princippet. Du er velkommen til at videresende denne invitation til andre i din organisation. Det er gratis at deltage. Tilmeldingen er bindende, og da der er et begrænset antal pladser, vil der blive opkrævet et gebyr svarende til en plads på konferencen til 800 kr ved manglende fremmøde. 
Læs hele programmet og tilmeld dig her