Bogsalg

0

Kurven er tom. Vælg en eller flere bøger, som du gerne vil bestille hjem

I Videnscenter om handicap udgiver vi bøger, foldere og film om tilpasset idræt og bevægelse, arbejdsliv, friluftsliv og meget andet gennem vores eget forlag. En del af materialet kan købes her fra siden, og mange bøger og foldere kan downloades gratis. Der lægges 50 kroner i porto på alle bestillinger uanset antal.

Er du synshandicappet? Du har også mulighed for at bestille nogle af vores materialer i en mere tilgængelig version. Skriv til post@remove-this.handivid.remove-this.dk eller ring på 46 34 00 00 for at høre mere.

Tilpasset idræt i skolen

 - så elever med handicap kan være med

Udgivelsesår: 2004 (2. reviderede oplag)
Af: Vibeke Lund og Søren Jul Kristensen

Hæftet er udsolgt og bliver ikke genoptrykt. Download hæftet som pdf.

Hæftet er udgivet i samarbejde med Dansk handicap Idræts-Forbund og Dansk Skoleidræt.

Hæftet udkom for første gang i 1995 under titlen "Handicapidræt i skolen". Denne udgave er en grundig opdatering og revision af manuskriptet, så det afspejler den udvikling, der er sket i idrætten og folkeskolen i de forløbne ca. 10 år.

Tilpasset idræt i skolen - så elever med handicap kan være med" er tænkt som en håndsrækning til lærere og pædagoger, som ønsker at blive bedre til at inkludere elever med handicap i idrætsundervisningen. Her er inspiration at hente, når idrætsundervisningen skal tilrettelægges for klasser, hvor en af eleverne har nedsat funktionsevne, og når hele klassen i en periode arbejder med handicapidræt. Indholdsområderne er legeaktiviteter, atletik, frilufts- og boldaktiviteter og gymnastik.