Bogsalg

0

Kurven er tom. Vælg en eller flere bøger, som du gerne vil bestille hjem

I Videnscenter om handicap udgiver vi bøger, foldere og film om tilpasset idræt og bevægelse, arbejdsliv, friluftsliv og meget andet gennem vores eget forlag. En del af materialet kan købes her fra siden, og mange bøger og foldere kan downloades gratis. Der lægges 50 kroner i porto på alle bestillinger uanset antal.

Er du synshandicappet? Du har også mulighed for at bestille nogle af vores materialer i en mere tilgængelig version. Skriv til post@remove-this.handivid.remove-this.dk eller ring på 46 34 00 00 for at høre mere.

Spil mig

- Inklusion af børn og unge med handicap i idræt i skole og fritid

Af Peter Downs m.fl.
Udgivelsesår 2002, 192 sider.

Bogen er udsolgt og bliver ikke genoptrykt. 
Kontakt bibliotekar Nina Holst på nh@handivid.dk, hvis du ønsker at låne den.

"Spil mig" er en let bearbejdet dansk udgave af den australske bog "Give it a go", som bygger på den idé, at det er muligt at skabe meningsfulde og inspirerende idrætsaktiviteter for alle, hvis man bare tænker lidt anderledes. Bogen giver mange idéer til, hvordan man kan tilrettelægge idrætsaktiviteter i skole og fritid, så enkelte børn med handicap kan deltage på lige fod med andre. Den henvender sig især til lærere, pædagoger og idrætsinstruktører, der i deres arbejde med idræt også møder børn med behov for særlig støtte. Bogen vil også kunne anvendes i undervisning af studerende på seminarer og universiteternes idrætsstudier.

Vintertillæg til Spil mig
Januar 2007

Dette tillæg til bogen Spil mig - inklusion af børn og unge med handicap i idræt i skole og fritid beskæftiger sig udelukkende med vinteraktiviteter. Den oprindelige udgave af bogen behandler ikke vintersport og aktiviteter, da den er skrevet i Australien. Men Terhi Huovinen fra Jyväskula University i Finland har skrevet dette afsnit, som Videnscenter om handicap har oversat til dansk.

Download vinteraktiviteter til Spil mig (pdf)