Bogsalg

0

Kurven er tom. Vælg en eller flere bøger, som du gerne vil bestille hjem

I Videnscenter om handicap udgiver vi bøger, foldere og film om tilpasset idræt og bevægelse, arbejdsliv, friluftsliv og meget andet gennem vores eget forlag. En del af materialet kan købes her fra siden, og mange bøger og foldere kan downloades gratis. Der lægges 50 kroner i porto på alle bestillinger uanset antal.

Er du synshandicappet? Du har også mulighed for at bestille nogle af vores materialer i en mere tilgængelig version. Skriv til post@remove-this.handivid.remove-this.dk eller ring på 46 34 00 00 for at høre mere.

Aktivt liv og job der holder

Udgivet af Videnscenter om handicap, august 2015

Bestil bladet gratis eller download det som PDF her

I Videnscenter om handicap (tidligere Handicapidrættens Videnscenter) har vi i 20 år arbejdet for at forstå, hvordan mennesker på kanten af samfundet kan få mulighed for at leve et liv med aktivitet og deltagelse. Vi ved, hvad der virker, og vi arbejder målrettet for at omsætte den viden til praksis.

Dette hæfte fortæller, hvad vi gerne vil i de mange år, vi forhåbentlig har foran os - og indeholder desuden beskrivelsen af, hvordan vi har arbejdet indtil nu. Desuden kan du møde en række af de mennesker, vi har arbejdet sammen med i løbet af årene.

kr. 0,00 DKK
Download